MØD ENORM - OG SMAG en larve

Vi deltager i mange forskellige events, hvor du har muligheden for at komme forbi og få en bid af fremtiden.

Vi tilbyder foredrag, tilpasset målgruppen, om vores svar på hvorfor vi skal til at spise insekter og hvordan vi tror det bliver en naturlig del af vores hverdag. Vi afholder også workshops hvor vi viser hvordan melorme opdrættes, rister friske larver og uddeler smagsprøver. Du må forvente at vi tager et honorar + dækning af udgifter. Ring eller skriv. Så finder vi ud af det. 


Event arkiv

Ausumgaard forårsmesse - 20. - 21 maj 2017

I 2010 åbnede Ausumgaard for første gang dørene til forårsmessen. ENORM har en bod i insektteltet Her deler vi smagsprøver ud og sælger insektsnacks.

310516_174118949332183_415321954_n.jpg

Naturvidenskabernes Hus Bjerringbro  -  13. - 14. februar 2016
Krible-krable tema i skolernes vinterferie. ENORM fortæller og viser hvorfor og hvordan man opdrætter insekter og tilbereder dem til lækre snacks. Der er gratis entré begge dage. 


Økolariet Vejle  -  18. oktober 2016
"Den gode historie skal fortælles så vi kan få flere til at spise insekter." Workshop og foredrag med og om insekter som fødevarer. Gennem udstillinger, undervisning og arrangementer får Økolariets gæster viden om natur, miljø, energi, klima, kost, sundhed, innovation og meget mere. Det er gratis...


SPIS! Odense Food Festival  -  17. og 18. september 2016
SPIS er den fynske Food Festival i Danmarks 3. største by, Odense. På festivalen finder du en inkluderende tilgang til mad- og måltidskultur i et program der appelerer bredt, lokalt, nationalt. ENORM vil have en stand til festivalens madmarked. Her deler vi smagsprøver ud og sælger insektsnacks.


Food Festival, Aarhus  -  2. - 4. september 2016
ood Festival på Tangkrogen i Århus er Nordens største madfestival med over 30.000 gæster. Her lancerer vi vores insektsnack "Ristede larver" - det første danskproducerede fødevareprodukt med insekter. Der vil desuden være mulighed for at komme til workshop, hvor du kan lære at dyrke dine egne spiselige insekter derhjemme.


Northside Festival, Aarhus - 17. - 19. juni 2016
ENORM vil være repræsenteret på Caminoen til årets Northside Festival i Ådalen i Aarhus. Her vil vi dele smagsprøver ud på insektsnacks og teste forskellige nye smagsvarianter. Kom forbi og hør mere. Vi står på Caminoen kl. 11-17 både fredag, lørdag og søndag.


Åbning af Øboderne, Aarhus  -  25. - 26. juni 2016
ENORM er med, når Øboderne på Aarhus Ø åbner for første gang. Øboderne er Aarhus' nye markedsplads og madmarked på havneterrassen ved Navitas. Kom forbi til en snigpremiere på ENORM's ristede larver.