Treffen Sie das Team von ENORM und probieren sie unser leckeres Produkt

Vi deltager i mange forskellige events, hvor du har muligheden for at komme forbi og få en bid af fremtiden før dine venner.

Vi tilbyder foredrag, tilpasset målgruppen, om vores svar på hvorfor vi skal til at spise insekter og hvordan vi tror det bliver en naturlig del af vores hverdag. Vi afholder også workshops hvor vi viser hvordan melorme opdrættes, rister friske larver og uddeler smagsprøver. Du må forventer at vi tager et honorar + dækning af udgifter. Ring eller skriv. Så finder vi ud af det. 

 

Future events

22.-23. April - Forårsmarked på Godsbanen, Århus

26. August - Nationalpark Outdoor Festival i Ebeltoft

1.-3. September - Food Festival på Tangkrogen i Århus

22. September - Hearts & Minds Festival i Århus

3.-4. November - Mand & Co. "Mandemesse" i Fredericia


Past events

SPIS! Odense Food Festival  -  17. og 18. september 2016
SPIS er den fynske Food Festival i Danmarks 3. største by, Odense. På festivalen finder du en inkluderende tilgang til mad- og måltidskultur i et program der appelerer bredt, lokalt, nationalt. ENORM vil have en stand til festivalens madmarked. Her deler vi smagsprøver ud og sælger insektsnacks.

 

Food Festival, Aarhus  -  2. - 4. september 2016
ood Festival på Tangkrogen i Århus er Nordens største madfestival med over 30.000 gæster. Her lancerer vi vores insektsnack "Ristede larver" - det første danskproducerede fødevareprodukt med insekter. Der vil desuden være mulighed for at komme til workshop, hvor du kan lære at dyrke dine egne spiselige insekter derhjemme.

 

Northside Festival, Aarhus - 17. - 19. juni 2016
ENORM vil være repræsenteret på Caminoen til årets Northside Festival i Ådalen i Aarhus. Her vil vi dele smagsprøver ud på insektsnacks og teste forskellige nye smagsvarianter. Kom forbi og hør mere. Vi står på Caminoen kl. 11-17 både fredag, lørdag og søndag.

 

Åbning af Øboderne, Aarhus  -  25. - 26. juni 2016
ENORM er med, når Øboderne på Aarhus Ø åbner for første gang. Øboderne er Aarhus' nye markedsplads og madmarked på havneterrassen ved Navitas. Kom forbi til en snigpremiere på ENORM's ristede larver.