Vision - Insekter er fremtidens proteinkilde. De skal være en del af vores fødevarer, fordi de er miljø- og klimavenlige, sunde, og smager godt. ENORM arbejder med at udvikle og producere fødevarer med insekter.

ENORM ønsker at sprede budskabet om insekters fordele som animalsk proteinkilde og gøre det nemt for forbrugeren at få en bid af fremtiden. Den gode historie skal fortælles så vi kan få flere til at spise insekter. Dermed kan vi nedbryde den kulturelle barriere overfor at se dem som en del af vores fødevarer. På sigt skal insekter indgå som en ingrediens til produktion af fødevarer.

Visionen er at substituere store dele af de mere miljøskadelige proteinkilder fra fx rødt kød med proteiner fra insekter.

For en bæredygtig fremtid
Lasse & Jane

Presse & PR

EVENTS

til FORHANDLERE

ENORM ApS blev oprindeligt stiftet som Dansect ApS i februar 2016. Projektet Dansect blev til i september 2015. Her omsatte Lasse Hinrichsen sin interesse for insekter som en bæredygtig proteinkilde til et konkret projekt. Formålet var dengang at udvikle et lille anlæg til at producere insekter som hønsefoder derhjemme til husstande med høns i haven. Anlægget skulle producere fluelarver ud fra organisk køkkenaffald. Dette projekt blev lagt på hylden, fordi Lasse med stor succes begyndte at eksperimentere med at tilberede insekter og servere dem for vennerne. Nu fokuseres der 100% på at udvikle og producere fødevarer med insekter. 

I december tiltrådte Jane Lind Sam som salgsdirektør, da hendes far, Carsten Lind Pedersen, købte halvdelen af ENORM. I dag danner Lasse og Jane parløb om udviklingen af ENORM som fødevarebrand, mens Carsten er ved at undersøge hvordan vi får en bæredygtig industriel insektproduktion til Danmark.